in ,

Гимназията по туризъм във Варна скоро ще бъде с нов облик(СНИМКИ)

Сградата на професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ е на път да придобие нов облик.Това научаваме от профилът на Иван Портних-кмет на Варна, в социалната мрежа Facebook.

снимка: Facebook  

Готова е фасадата, поставена е нова дограма, в момента се работи по ел. инсталацията. Предстои да бъдат изградени санитарни възли, котелно помещение и отоплителна инсталация, да бъде доставено ново оборудване и обзавеждане.

снимка: Facebook

Поздравявам директора Гергана Япанджиева и екипа на училището, които успешно защитиха проекта за ремонт на училищната сграда по програма „Региони в растеж“.

снимка: Facebook

Около 900 младежи получават образование в гимназията, вярвам, че новата база ще стимулира и учениците, и преподавателите за нови успехи в професионалното направление „туризъм“. Училището има нужда от разширение на базата, заедно ще търсим решения.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/