in

Пазарът в Каварна, една много добра дестинация по Северното Черноморие

снимка: "Нова Варна"

Пред родните производители стоят много неизвестни. В общественото пространство се говори за подкрепа на българското земеделие и животновъдство. Но по места все още е ясно как точно ще се случи това. Пазарите вече се връщат към своя нормален вид.

На пазарът в Каварна обстановката е нормална. Очаква се летния сезон, който ще увеличи търсенето на хранителни продукти, като напълни града и околните села с хора.

В момента освен всички сезонни храни, се продава и разсад за домашните градини. Този пазар е известен със своя характерен вид, високо качество и любезно обслужване. Повечето от търговците са и производители. Пословични са доматите, пъпешите, дините, патладжаните, чушките,  които се изнасят по щандовете всяко лято. А за пипера, всеки знае.

На пазара в Каварна може да се открие всичко, което се предлага на елитните столични пазари, но тук е с много по-добро качество. Производителите очакват с нетърпение сезонът, когато ще могат да предложат на всички посетители на Северното Черноморие, най-добрите плодове на своя труд.

По публикацията работи: Росен Гацин

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/