in

Пълна блокада на квартал в Ямбол

снимка: кадър btv

Наложена е пълна блокада на ямболския квартал „Райна Княгиня“. Заповедта за това е на Регионалната здравна инспекция. Не се допуска дори излизане от квартала с причина: работа. 

Поради неспазване на наложените мерки в района на жк. „Райна Княгиня“ в Ямбол и близките 14 улици, със заповед на Регионалната здравна инспекция от днес се спира пропускането на жителите му за полагане на труд, съобщиха от Областния медицински съвет, предаде NOVA.

Мярката важи до края на карантината. Работодателите са уведомени за промяната и подкрепят взетите по-строги мерки. През последното денонощие три от изследваните 33 проби за COVID-19 в Ямбол са положителни. Сред тях е дете на година и половина от локализираното огнище на инфекцията в града. Заразените с коронавирус в Ямболска област са вече 70.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/