in

Общината предупреждава: Варненски майки грешат при регистрацията на децата си за ясла и детска градина

Колаж: Нова Варна

Дирекция „Образование и младежки дейности” призовава родителите на деца за прием в яслена и първа възрастова група в общинските детски градини да бъдат внимателни и коректно да отразяват уседналостта на детето по постоянен и настоящ адрес

Извършените проверки на случаен принцип на вече подадени заявления за прием са установили неправилно определяне на групата на уседналост за избраните детски градини, съгласно критериите по чл.54 от Наредбата.

Родителите могат до 15-ти юни, 23:59 ч. да извършат проверка на регистрираните заявления и при установяване на грешки да направят редакция.

В сайта за прием https://dg.is-vn.bg/garden/article/3?reception=garden са качени и детските градини, групирани в подрайон за обхват в рамките на административния район.

Публикувано от Ивайла Андонова

Завършила съм бакалавър Финанси и магистратура Артмениджмънт. Вдъхновението ми са музиката и хората. Обичам думите да се леят както мелодията, която образуват нотите в един такт и едновременно с това да предизвикват емоция във всеки един човек, до когото се докоснат.