in

Състезание по полицейска стрелба се проведе във Варна (СНИМКИ)

Снимка: МВР

Първо място в индивидуалното класиране при мъжете и второ в комплексното отборно класиране завоюваха представители на ОДМВР-Силистра на Републиканския преглед по полицейска стрелба с пистолет, приключил днес във Варна с участието на  състезатели от 24 дирекции на вътрешното министерство.

Със златен медал и грамота е отличен силистренецът Евгени Мирчев, спечелил първото място в индивидуалната надпревара при мъжете.

Снимка: МВР

В комплексното подреждане отборът на ОДМВР-Силистра в състав Евгени Мирчев, Красимир Янев, Даниел Костадинов, Таня Трендафилова и Мерал Мустафова е завоювал престижното второ място и е награден с купа и грамота.

Снимка: МВР

Силистренските представители са пети в отборното класиране при мъжете, а при жените са на шеста позиция. На шесто място се е класирала и Таня Трендафилова в индивидуалното подреждане при жените.

Републиканският преглед по полицейска стрелба с пистолет се е провел в дните 29 юни – 2 юли във Варна в рамките на Спортния календар на МВР за 2020 година

Публикувано от Ивайла Андонова

Завършила съм бакалавър Финанси и магистратура Артмениджмънт. Вдъхновението ми са музиката и хората. Обичам думите да се леят както мелодията, която образуват нотите в един такт и едновременно с това да предизвикват емоция във всеки един човек, до когото се докоснат.