in

Рокери, облечени като Дядо Коледа преминаха през Добрич

Най-актуалният старец в това време от годината, Дядо Коледа, е очакван във всеки дом и град. Мотошествие на рокери, преобразени като Дядо Коледа, премина през Добрич.

Празнично мотошествие на рокери – всеки от тях преобразен като Дядо Коледа, премина в Добрич. Мотоциклетистите заразиха с Коледния дух деца и възрастни, като обиколиха главните булеварди и финишираха до скейтпарка в градската градина, предаде DarikNews.

В епидемичната обстановка парадът създава не само празнично настроение, но следва и благотворителна кауза, съобщиха организаторите от местния мотоклуб „Добруджански братя“. Рокерите събират средства в подкрепа на медиците, които се борят с коронавирусната зараза.

Мотообществото възнамерява да предостави парите за закупуване на маски, ръкавици, защитни костюми за лекари, медицински сестри и санитари, които са на първа линия в лечебните заведения в областта.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/