in ,

Огромно дърво падна на входа на Морската градина и прекъсна водопровод

Снимката е илюстративна

Голямо дърво е паднало от силния вятър непосредствено до Слънчевия часовник и е прекъснало водопровод

Корените на падналото дърво в Морската градина са пробили водопровод от ВиК-мрежата, снабдяващ обектите на територията на парка. Няма пострадали хора, съобщава Радио Варна. Дървото е паднало в близост до Слънчевия часовник, до централния вход на парка.

Аварията се отстранява от дежурна група на ВиК-Варна. По информация на дежурния диспечер във водното дружество обектите в Морската градина между зоокъта и басейн „Приморски“ ще са без вода до около 17 часа. Причините за падането на дървото се установяват, сред възможните е и поривите на вятъра.

По информация на синоптиците духа слаб до умерен, по крайбрежието временно силен източен вятър, който постепенно ще се обърне от североизток.

От общината съобщиха, че има паднало дърво и на автомагистрала „Черно море“ в посока село Приселци в крайната дясна лента. Няма пострадали хора.

По публикацията работи Снежина Раева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/