in

Мария Бакалова грабна престижната награда „Изборът на критиците“ (ВИДЕО)

Кадър: YouTube

Голямо признание си извоюва българката Мария Бакалова – тя грабна престижна награда на 26-ите годишни награди на филмовите критици 

Българката Мария Бакалова спечели наградата „Изборът на критиците“ за най-добра актриса в поддържаща роля за филма „Борат 2“, съобщиха „Холивуд рипортър“ и „Билборд“.

Наградите отличават игрални филми и телевизионни сериали и предавания.

Орландо Блум обяви наградата на Бакалова, която спечели в конкуренцията на Елън Бърстин („Да намериш отново себе си“), Глен Клоуз („Елегия Хилбили“), Оливия Колман („Бащата“), Аманда Сайфред („Манк“), Юн Ю-джун („Минари“).

В речта си Бакалова говори на английски, но не пропусна да каже на родния си език „Мамо, тате, обичам ви безкрайно много“. Тя не пропусна да благодари и на Саша Барон Коен за възможността.

Припомняме, че през февруари Мария Бакалова стана и първата номинирана за „Златен глобус“ българска актриса, в категория „Комедиен филм и мюзикъл“, но за тази награда бе изпреварена от Роузмунд Пайк.

Повод за гордост: Българка е номинирана за наградата „Златен глобус” (ВИДЕО)

По публикацията работи Снежина Раева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/