in

Бойко Борисов е на инспекция в Североизточна България. Разкриват стотици нови работни места

снимка: Фейсбук

Днес премиерът Бойко Борисов е на посещение в Разград. Това научаваме от социалната мрежа „Фейсбук“. По негови думи инвестиционният проект на „Биовет“ в Разград е за 400 милиона лева и чрез него ще бъдат разкрити 350 работни места.

Капацитетът на предприятието се разширява за производството на ваксини и други медицински продукти. Ще бъде изградена и фотоволтаична централа, която да захранва завода. Където има инвестиции се подобрява средата за живот, повишават се и доходите на хората.

Правителството винаги е помагало за модернизирането на населените места в страната. Миналия месец предоставихме близо 2 милиона лева за ремонт на уличната инфраструктура в Разград. Съдействаме и за ремонтите на църквата и джамията в града. Осигурихме и средства за почистване на коритото на река Бели Лом.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/