in

Много ранени и загинали при рухването на многоетажна сграда в Кайро

снимка: кадър Twetter

Многоетажна сграда е рухнала в Кайро. При инцидента има загинали и ранени.Информацията е, че най-малко осем души са заигнали. Няма данни за пострадали български граждани. 

Най-малко осем души са загинали, а 24 са пострадали при рухването тази нощ на многоетажна сграда в район на египетската столица Кайро, съобщи в. „Ал Ахрам“, цитиран от ТАСС, предаде БТА.

По информация на изданието, всички пострадали са в болница. На място се провежда издирвателно-спасителна операция. Причините за произшествието се изясняват. Няма данни за пострадали български граждани при рухването тази нощ на сградата, съобщиха от външно министерство.

По информация на посолството ни в Кайро, рухналата сграда е в квартала Геср ал Суец, в близост до международното летище като към момента няма данни за пострадали или загинали чуждестранни граждани.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/