in

Лятo, компютри, игри и нови знания – Възможно ли е?

Снимка: Адванс Академи

Лятната ученическа академия на Advance Academy стартира през Юли! Тя предоставя уникална възможност за всяко дете да даде старт на своето приключение в невероятния свят на ИТ. Възползвайте се максимално от лятото, като помогнете на децата си да се забавляват, докато учат нови неща в най-бързо развиващия се сектор. 

Advance Academy стартира своите присъствени летни ученически програми, които могат да са първата крачка към една успешна кариера. Обученията, които ще стартират са ТРИ – Програмиране на Scratch за деца от 1 до 4 клас, Създаване на Уеб сайтове с WIX за деца от 1 до 4 клас и Програмиране на Уеб сайт с HTML и CSS за деца от 5 до 12 клас. Продължителността на всяко обучение е 1 месец. Програмите са насочени към всички запалени по компютрите деца, като Академията поставя фокус върху практическите задачи, а всеки курс завършва със създаване на свой собствен проект. Така след завършване на обучението, децата ще могат да казват освен „Аз знам“, но и „Аз мога“. 

Снимка: Адванс Академи

Причините да запишете вашето дете на обучение по програмиране, както и самите ползи от програмирането са много. Изучването на основните концепции в програмирането помага на децата да развият разбиране за това как функционират нещата. Програмирането е едно ново предизвикателство пред децата и им помага да бъдат постоянни и да не се отказват когато не успеят да направят нещо. Те научават, че провалът не е непременно нещо лошо и всъщност често може да бъде нещо положително, той е една възможност за учене. А може би най-голямата полза е, че програмирането и дигиталните технологии са бъдещето. 

Advance Academy предоставя едно уникално учебно преживяване, започващо през Юли, като фокуса е върху децата. В свят, в който технологиите са неизбежна част от ежедневието ни, е важно да погледнем напред в бъдещето и да подготвим децата за професиите на бъдещето.

За повече информация за обученията:

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/