in

По време на футболен мач: Пребиха момиче на терена (ВИДЕО)

кадър: NOVA

Зрители на мача между „Пирин Лейдис“ и „Барокко“ заснеха побой над момиче на терена. След края на срещата две от футболистките на отборите се спречкали сериозно. Фенове навлезли на терена, за да разтърват момичетата. Няма сериозно пострадали.

„Не съм любител на футбола, но решихме да отидем със съпруга ми и малкия ни син. Останах потресена от станалото по време на мача. В момента, в който приключи играта, за секунди се вижда как 6 момичета от „Барокко” нападат друго, което върви отстрани. Започнаха да го скубят и бият. Това са момичета на по 15-16 години. Не е нормално”, разказа свидетелят Елена Маринова.

От двата клуба заявиха за NOVA, че имат добри отношения помежду си. И обясниха, че боят е станал вследствие на спортно напрежение. Въпреки инцидента след мача е имало официална вечеря, на която двете ръководства са били заедно. От Женската комисия към Българския футболен съюз обясниха, че следващата седмица ще има заседание на Спортно-техническата комисия, на която ще се реши какви наказания да бъдат наложени на участвалите в боя.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/