in

Служебният премиер: Не мога да се ангажирам, че ще решим всички проблеми, но ще дам всичко от себе си (ВИДЕО)

кадър: Facebook

На церемонията по представянето на състава на новия служебен кабинет президентът Румен Радев даде думата на служебния премиер Стефан Янев.

„Благодаря за доверието. Да бъда служебен министър-председател е висока чест, но и огромна отговорност. Аз съм човек, който не дава празни обещания, но залагам целия си авторитет, жизнения си опит, граден с години, за това, че ще работя почтено, при спазването на върховенството на закона и в интерес на обществото. Това ще очаквам и от служебните министри”, посочи служебният премиер Стефан Янев.

„Ще работим в полза на гражданите. Конситуцията е определила като наш основен приоритет организирането и провеждането на свободни, честни и демократични избори при стриктно спазване на законовите разпоредби. В тази връзка очаквам всички институции да работят синхронизирано. Кратък е периодът за работа на служебното правителство. Не мога да се ангажирам, че в този период ще решим всички проблеми, натрупани през годините, но ще дам всичко от себе си, както и моите колеги, за да може поне да започне този процес на решаване на проблемите“, каза още Стефан Янев.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.