in ,

Рапърите QVKATA DLG & MADMATIC обсъждат общ албум с Боро Първи (ВИДЕО)

кадър: "Нова Варна"

Днес гости в предването „По пладне“ бяха QVKATA DLG & MADMATIC.

Истинските имена на двамата рапъри са Явор и Делян. Зад псевдонима Madmatic се крие желанието на Делян да измисли нещо странно, налудничаво, нещо лудо.

„Аз смятам, че хората ни обичат, заради музика, която правим. Защото тя е искрена, тя е нещо, което ни се случва в ежедневието. Аз винаги съм твърдял, че музика, която идва от теб самия, нещо което си преживял, е най-добре приета от хората“, обясни Делян.

„Първият мотив е да направиш музика, в която искаш да кажеш нещо, а не музика за някого, за да гониш гледания и фенове. Не сме много префърцунени, достъпни сме. Затова ни харесват хората“, допълни Явор.

„Първоначално исках да се занимавам с правенето на самата музика. Почнах да си правя мои песни, просто защото не познавах хора, които да искат да си запишат песента на мой инструментал. С Явката се запознахме през 2011“, разказа Делян, а в допълнение Явор заяви, че вече е бил в гилдията.

„Според мен има пари в БГ рапа. Не става въпрос за коли, яхти и т.н., но се изкарват нормални пари“, каза още Явор.

„Аз съм в много сериозна творческа дупка в момента. Иска ми се да кажа, че работя по албума, но не работя по него. Трябва да се активизирам вече, защото феновете почват да се дразнят, а това е последното нещо, което искам“, допълни Явор.

Двамата рапъри разкриха, че обсъждат да направят общ албум с Боро Първи до края на годината.

Гледайте целия разговор във видеото:

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.