in

Start Young Varna: Осмели се да стартираш собствен бизнес

снимка: “Започни млад/Start Young”

“Започни млад/Start Young” на Списание “Български предприемач” е 50-часово събитие, предназначено да осигури превъзходно практическо обучение за начинаещи предприемачи.

Започвайки с петък вечер (25-ти юни от 19:00 ч. в ИУ-Варна) с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез brainstorm с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер (27-ми юни от 18:00 ч. отново в ИУ Варна.) пред жури.  

Участниците създават работещи стартиращи компании по време на събитието и са в състояние да си сътрудничат със съмишленици извън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят дискусии с бизнес лидери и получават ценна обратна връзка от местните предприемачи. Уикендът е съсредоточен около действия, иновации и образование.

Независимо дали участниците търсят обратна връзка за идея, съосновател, специфични набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят проекта си, Start Young е идеалната среда, в която да тестват идеята си и да направят първите стъпки към стартирането на собственото си начинание.

Форматът е социално ориентиран и напълно безплатен за участниците, като неговата цел е да подпомогне младите предприемачи в град Русе чрез образование, популяризация и вдъхновение.

Форумът предвижда присъствие на ученици от 11 и 12 класове както и студенти от 1, 2 и 3 курс, представител на Община Варна, ИУ Варна, ТУ Варна.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/