in

Тежка челна катастрофа блокира пътя за „Петолъчката“

Тежко пътно произшествие затвори пътя „Петолъчката”- град Котел за малко повече от 5 часа. Това съобщиха за медия „Нова Варна“ от Пресцентърът на ОДМВР-Сливен.

На 16 юли, в 22,25 часа, е постъпил сигнал за пътен инцидент, възникнал на път II-48 на изхода от град Котел в посока кръстовище „Петолъчка”. Лек автомобил „Тойота”, управляван от водач на 32 години от град Ямбол, навлиза в насрещното движение и се удря в товарен автомобил „ДАФ”. От произшествието на място е загинал водачът на лекия автомобил.

За извършване на огледа и отстраняване на автомобилите се е наложило път II-48 да бъде затворен. Движението е възстановено рано тази сутрин. Водачът на товарния автомобил не е пострадал, пробата за употреба на алкохол е отрицателна. Причините за произшествието са в процес на установяване. По случая работят служители на отдел „Разследване” и РУ-Котел.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/