in ,

Спират всички ремонти на пътища в област Варна (ДОКУМЕНТ)

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Преустановяват се всички ремонти дейности на пътища на територията на област Варна. Това научаваме от писмо изпратено от Агенция „Пътна инфраструктура“ до Областно пътно управление – Варна. 

Ремонтите са спрени до второ нареждане. Според писмото, споделено във Фейсбук профила на председателя на Общински съвет-Варна Тодор Балабанов, ще бъде съставена комисия, която да установи възможността за временно спиране на ремонтните дейности, така че да се осигури нормална проходимост по пътните участъци. Ако не бъде осигурено безопасно движение, ще бъде създадена организация за ограничаване на движението.

Ето и как коментира спирането на ремонтните дейности Тодор Балабанов:

„Без мотиви, без предварително обявяване, прозрачно управление, пък да му мислят пътуващите по вече ремонтиращите се трасета. Поредното безумие, на което сме свидетели през последните няколко месеца. Както се казва, да ни е честито!“.

Припомняме, че преди седмица „Нова Варна“ изпрати запитване до АПИ, във връзка с множеството сигнали, изпратени от наши читатели, за спрян ремонт на участък от пътя между Оброчище и Кичево. Повече може да прочетете ТУК.

Снимка: Facebook/Тодор Балабанов

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.