in ,

Охранителни камери са заснели жестокото убийство в к.к. „Златни пясъци“

Кадър: Bulgaria on Air

Изясняват се обстоятелствата около ужасяващата случка с немски турист в к.к. „Златни пясъци“. Охранителни камери са записали побоя, който му е нанесен и който е причина за смъртта му.

Труп на мъж с обезобразена глава откриха пред хотел в „Златни пясъци“

Днес рано сутринта на паркинг за инвалиди пред хотел „Дана палас“ бе открито тялото на обезобразен мъж. Сигнал е подаден от румънски младеж.

Самоличността на жертвата вече е ясна. От прокуратурата потвърдиха за Блиц, че става дума за германски гражданин на 31 години. Той е дошъл в България с група, която е била отседнала в „Джоя Парк Хотел“.

Към момента е ясно, че няколко лица са разпитвани и се проверяват действията им през изминалите часове.

„Разследва се и версията убийство, но към момента няма повдигнати обвинения“, лаконичен бе окръжният прокурор на морската столица Красимир Конов.

Един човек е нанасял удари. С жертвата са влезли във физическа саморазправа на ъгъла между улицата и паркинга. Извършителят е блъснал 31-годишната жертва, след което е скочил върху главата му. После го е хванал за крака и го е завлякъл зад линейката, където на практика е бил умъртвен. Обсегът на камерата свършва точно там и не е ясно дали добре са документирани и възприети действията на извършителя. Побоят е продължил около 5 – 6 минути.

По време на следствения оглед ясно са се видели маркерите на кървавите следи – пътят, по който е влачена жертвата.

Причините за смъртта са фрактура на главата и множество рани.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/