in

Ед Шийрън за своя нов албум “Equals”: това е моето най-голямо постижение до този момент

Снимка: Vibes.bg

Ед Шийрън е талантлив музикален изпълнител, който освен певческата си дарба, притежава и таланта да пише текстовете на своите парчетата. Албумите му са известни по целия свят, както с оригиналните музика и сюжет, така и с нестандартните си заглавия, като “+” – plus, “x” – multiply и “÷” – divide. Е, днес ще поговорим за най-новият албум, който предстои да бъде издаден от талантливия артист, а именно “=” – equals.

На 19 август Шийрън потвърди, че Equals” ще бъде публикуван на 29 октомври 2021 година чрез Атлантик или Асайлъм Рекърдс. Той представи на своите фенове откъс от дванадесетата песен на “Equals” – “Visiting Hours” в своя профил в Инстаграм, като изпълнението беше съпроводено от акустична китара, съобщават от Vibes.bg.

За никого не е тайна, че “=” е написан именно по повод смъртта на Майкъл Гудински – наставник и верен приятел на Шийрън. Творецът завършва “Visiting Hours” в Австралия, където отива, за да посети паметника на своя приятел. Той прекарва известно време в карантина заради пондемията, като това е и мястото, на което той написва песента. Ето и кратък превод на малка част от текста: “Понякога ми се иска раят да имаше часове за посещение, за да мога просто да се отбия и да те помоля за съвет.”

Шийрън споделя, че смята “Equals” за най-добрата си работа досега. Въпреки, че процеса на финализиране на 14-те музикални парчета е изключително труден, “=” е негова гордост и лично постижение, което означава изключително много. “Животът ми се промени драстично през последните няколко години – ожених се, станах баща, преживях загуба. Наблягам точно върху тези теми в албума и нямам търпение да споделя този нов епизод от своя живот с вас”, споделя Ед Шийрън.

Освен всичко, артистът разкрива на публиката, че самият той започва и взима активно участие в рисуването на обложката на “=”, макар, че тя бива завършена от негов приятел.

Представяме ви и списъкът от заглавия на песни, които ще включва “Equals”:

  1. ‘Tides’
  2. ‘Shivers’
  3. ‘First Times’
  4. ‘Bad Habits’
  5. ‘Overpass Graffiti’
  6. ‘The Joker And The Queen’
  7. ‘Leave Your Life’
  8. ‘Collide’
  9. ‘2step’
  10. ‘Stop The Rain’
  11. ‘Love In Slow Motion’
  12. ‘Visiting Hours’
  13. ‘Sandman’
  14. ‘Be Right Now’.

Пожелаваме успех на Ед Шийрън и неговото “най-голямо постижение”! Убедени сме, че “Equals” ще надгради върховете на неговия труд и ще успее да докосне сърцата на слушателите!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/