in

Едно 11-годишно момиче от Поморие е на път да покори Холивуд (ВИДЕО)

Кадър: NOVA

Дебора Жечева е от Поморие и мечтае да стане актирса. Тя вече се е снимала в няколко продукции, партнирайки си с известни актьори, както български, така и чуждестранни.

Макар и само 6-ти клас, Дебора  вече се е снимала в няколко холивудски продукции. Едва 10-годишна, тя излиза на екран с Арнолд Шварценегер, Дейвил Хаселхоф и Майкъл Фасбендър в холивудска мегапродукция „Kung Fury II“.

„Поканиха ме на кастинга. Явих се, но нямах никаква представа за какво се разказва във филма. Когато подписвахме договора, ми казаха, че във филма устават много известни актьори и аз бях много развълнувана. Беше ми много интересно, придобих голям опит. Не успях да участвам в една сцена с Арнолд Шварценегер, защото тогава той снимаше в Германия“, разказва Дебора пред NOVA.

Пандемията забавя излизането на тази продукция. Филмът трябва да излезе през 2022 г.

Дебора си е партнирала и с Койна Русева. Участвала е и в сериала „All inclusive“, която е първата ѝ по-сериозна роля.

За съвет и подкрепа Дебора разчита на своя идол Яна Маринова. Тя мечтае от малка да стигне до Холивуд като Мария Бакалова.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.