in

Нов живот за употребяваните смартфони в борса Phone Exchange във Варна

Phone Exchange предлага разнообразие от смартфони. Всички те притежават сертификат за качество FONNIT

FONNIT e не само сертификат за качество на мобилен телефон. FONNIT е кауза. FONNIT са всички, които застават с лице против измамите в електронната търговия на устройства втора употреба. FONNIT сте Вие, които вярвате, че живота на устройствата може да бъде удължен в този консуматорски свят и заявявате, че могат да се ползват втора употреба от някой друг. В това има голям смисъл и стои голяма идея – да спасим колкото можем повече вода на планетата, нужна за производството на един смартфон.

Смартфоните на Phone Exchange са с доказан произход. Те притежават удостоверения за произход, а именно платежни документи, гаранционни карти и други документи, доказващи собствеността. Смартфоните са закупени от мобилни оператори, магазини за техника и от други търговци на мобилни телефони в страната и Европейския съюз. Произходът на смартфоните дава гаранция за безрискова покупка и последваща продажба.

Външният вид на всеки един смартфон е обстойно проверен и описан в детайли. Във Phone Exchange за всеки закупен смартфон получавате гаранция най-малко 3 месеца от датата на закупуване. Тя може да достигне до 24 месеца, в зависимост от остатъчната гаранция и от това кога е закупен смартфона. Гаранцията на смартфоните се упражнява в обекта в град Варна на бул. „Осми Приморски полк“ 55. Всички смартфони във Phone Exchange се продават на конкурентни цени, спрямо пазарните.

Станете членове на Facebook групата на Phone Exchange и ще получите безплатен сертификат за качество FONNIT. Заповядайте в магазина ни в град Варна на бул. „Осми Приморски полк“ 55.

Във Facebook групата на Phone Exchange ще откриете топ предложения на смартфони със сертификат за качество FONNIT.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/