in

Delta Planet Mall подарява снимки с Дядо Коледа в два поредни уикенда

Продължава благотворителната кампания „Помогни на Дядо Коледа“
В навечерието на най-светлите дни в годината Delta Planet Mall подготвя празнична изненада за своите малки и големи посетители. В два поредни уикенда, на 11-12 и 18-19 декември, от 15:00 до 18:00 ч. търговският център ще посрещне любимия Дядо Коледа на ниво партер. Той е подготвил шеги и магични фокуси, с които да забавлява и очарова малчуганите. Всяко дете ще получи и безплатна снимка с добрия старец, направена от професионален фотограф.

Инициативата допълва благотворителната кампания, която Delta Planet Mall стартира в началото на празничния месец, в подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение. До 19 декември посетителите ще имат възможност да подкрепят каузата „Помогни на Дядо Коледа“, като закупят подарък на нуждаещо се дете.

Снимка: Delta Planet Mall

В Delta Planet Mall вече са разположени специалните елхи, украсени с картички, които подсказват кое дете очаква своята изненада.
Посетителите могат да предадат подготвените изненади на щанд „Информация“. Всички пакети ще бъдат изпратени до партньорски благотворителни организации – „Национално сдружение на сираците в България“, „Български червен кръст“, „Карин дом – Варна“, Център за настаняване от семеен тип „Другарче“, „Комплекс за социални услуги за деца и младежи“ и Сдружение „Съучастие“.
С оглед спазването на всички мерки за безопасност, подаръците следва да са неупотребявани и с ненарушена цялост на опаковката. Няма да се приемат хранителни продукти и лакомства.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/