реклама

реклама

реклама

in

Таксиметрови шофьори в Добрич спряха да приемат поръчки в знак на протест

Кадър: vBox7

Това се случва заради високи цени, които им налага фирмата превозвач. Таксиметровите  шофьори се опасяват, че заради цените ще загубят клиентите си 

В Добрич таксиметровите услуги са едни от най-скъпите, а с вдигането на цените, шофьорите се опасяват, че ще останат без клиенти. Затова в знак на протест днес спряха поръчките. От фирмата, която държи 1/4 от такситата в Добрич отказаха коментар.

„От станцията, с която работим, ни се заявява в ефир до края на седмицата да сме си вдигнали тарифите с 20%. Тоест 1,20 лв. – през деня и 1,40 лв. – вечерта“, казва таксиметров шофьор.

„Цените за нашия град са достатъчно високи. Ние возим само ученици и бедни пенсионери”, каза шофьорът Даринка Желева пред Нова телевизия.

„Когато се стопли времето, работата ще намалее. Хората ходят пеша. Ще плащаме разходи, но няма да имаме приходи”, каза шофьорът Ивелин Иванов.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.