in

Варненските гларуси влязоха в „Стани богат“: „Какъв “ценен трофей” опитват да отмъкнат гларусите по пл. “Независимост” във Варна

снимка: Колаж "Нова Варна"

В петъчното предаване на интересното телевизионно шоу “Стани богат” бе зададен въпрос, касаещ една варненска тема.

Едва ли има варненец, на каквато и да е възраст, който би сбъркал сбъркал отговора. Въпросът бе поставен на ,частник в предаването – Йонко Христов . Г-н Христов не срещна никаква трудност при отговарянето.

снимка: Facebook

Христов отговори правилно на въпроса: “Какъв “ценен трофей” опитват да отмъкнат гларусите от минувачите по площад “Независимост” във Варна? Адвокатът правилно назова отговор C – дюнер и продължи напред в играта.

„Нова Варна “ беше публикува любопитна публикация по темата с варненските гларуси, които се спускат директно към хората и животните. Най-атакуваните места от птиците във Варна са районът на площад “Независимост”, около хотел “Черно море” и училищата в центъра на града.

Гларуси нападат варненци в центъра

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/