in

Вдигат ли украинските бежанци бройката на заболелите от COVID-19 у нас

Проф. Николай Витанов направи своята прогноза за развитието на пандемията в страната. Ето какво четем в личния профил на професора от БАН във Facebook.

„Няма суперпожар – базовото репродуктивно число днес е 0.96. Обхватът на заразата се свива. Свиването се очаква да продължи. Няма препълнени болници. Броят на заетите легла падна под бройките от момента, в който „Хари Селдън“ бе активиран. Шамар за цар Омикрон.

Няма тотален локдаун. Ограниченията, свързани със зеления сертификат падат по план, известен ви доста отдавна. Шамар за Омикрона. Учениците ходят на училище – няма повишаване на заболеваемостта – шамар за Омикрона. Като можеш да смяташ – и това е възможно. Юрдеците крякат. Трендът на високата смъртност е пречупен. Смъртността ще продължава да пада – шамар за Омикрона. Украинските бежанци не вдигат бройката на заболелите. Писах ви – ако са до 100 000 на месец, „Хари Селдън“ ще се справи и с това – шамар за Омикрона.

Както виждате – шамар след шамар. Вие ги биете тия шамари на Омикрона. Как – като държите „Хари Селдън“ стабилен. Дръжте така и на 20-ти март зеленият сертификат пада, както ви е прогнозирано и обещано. Това е положението. Юрдеците крякат. Крякотете – в края на следващата седмица само един от петте региона няма да е в зелената зона.“

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/