in

За една луканка: Крадец блъсна и удари касиерка в Шумен

Колаж: "Нова Варна"

Клиентът прибрал луканка в джоба си и отказал да я плати, но бил хванат в момента на кражбата. Той използвал сила срещу касиерката, като я изблъскал   

Малко след 18:10 часа на 4 март в дежурната част на полицейското управление в Шумен е приет сигнал от управител на търговски обект на пл. „ Оборище“, че мъж извършил кражба и след предупреждения да си плати избутал касиерката. На място веднага е насочен полицейски екип.

Пред униформените управителят на хранителен магазин обяснил, че забелязал как клиент в магазина прибрал в джоба си луканка. Взел си и други неща, като платил само тях на касата. Казали му да плати и луканката. Мъжът отрекъл. Управителката му бръкнала в джоба, и я извадила. Мъжът избутал касиерката и по нейни данни я ударил в областта на корема.

Установена е самоличността му – 37-годишен мъж от Шумен. Задържан бил за срок до 24 часа, съставен му е акт за грубо нарушаване на обществения ред.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/