in

Цветан Атанасов към държавата: Не е ли време някой да се сети да помисли за народа?

Колаж: "Нова Варна"

Собственикът и създател на Ретро музея и Музея на восъчните фигури във Варна сподели мнението си с публикация във Фейсбук профила си, относно отношението на държавата към украинските бежанци. За тях са осигурени специални паркоместа и безплатна синя зона, написа Цветан Атанасов и зададе въпрос към управляващите

„За украинските автомобили – специални места и безплатна синя зона, за българите – липса на места за паркиране и платена синя зона. За украинците по 40 лв. на ден, за българите в локдауните по 9 лв. през 2020 г., и по 12 лв. през 2021 г. За украинските деца – безплатни детски градини и свободни места за всички, за българските – чакане по опашки, връзки, нерви и все нямане и липса на места“, написа Атанасов.

„Добре де, за тази промяна ли гласувахме? Не съм против украинците, но вие сте български управници и политици, или не сте? Цял месец слушах само за Македония и нейните проблеми и нужди, сега само за украинците мислите. Не е ли време някой да се сети, че сте избрани от българския народ и трябва да мислите първо за него?“, пита Цветан Атанасов.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.