in ,

Саботират кампанията за събиране на капачки във Варна

Снимка: Facebook/Мaria G.

За кражба на туби, в които се събират капачки и стотинки във Варна, съобщават организатори на благотворителната кампания

Предупреждението е публикувано в официалната им Фейсбук страница „Аз Вярвам и помагам“.

„За жалост има хора, които видимо искат да навредят на кампанията. Хора, които събират капачки и ни подкрепят, ни изпратиха информация, че за пореден път някой им краде тубата от капачките“, пишат във Фейсбук страницата.

„Крадат ни тубата. Не капачките, хора – тубата! Случва се за втори път за два месеца. Явно ще се свалят записи от камерите наоколо“, пише потребител, чиято туба е била открадната.

„Молим всеки от Вас да внимава къде си оставя събраните капачки и стотинки. Вече има случаи на опити да се крадат кутии със стотинки. Ние не обикаляме и не вземаме капачки и стотинки. Ако някой Ви предложи това, знайте, че това не са наши представители. Единственото време и сигурно място за събиране на капачки и стотинки пред Катедралата в град Варна за детска линейка ще бъде на 30.04.22 г.“, казват още организаторите.

„На тези, които правят тези лоши неща, им споделяме, че тази линейка е за всички деца. Продължаваме обединени“, призовават още от „Аз Вярвам и помагам“.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.