in

Кой държи селата между Каварна и Балчик системно без вода за празниците

Снимка: Pixabay

Точно на празника 1 май селата Божурец и Топола край Каварна останаха без вода. Това научаваме при справка в сайта на ВиК Добрич. Без вода са още и селата  Тянево и Житница.

Читатели на медия „Нова Варна“ сигнализират, че от няколко дни налягането в селата е проблемно, а вода почти няма. От село Божурец се оплакват, че винаги за празници водата спира, а в същото време хотелските комплекси с басейни наоколо са пълни и нямат проблеми с водата. Тук се отключва въпроса, къде отива водата предназначена за селата, при това точно на празниците? И защо никой не взема мерки?

Местните жители се притесняват, че все още е месец май, а какво ще става през летните месеци? Местната управата не взема никакви мерки, а от ВиК-Добрич, на своя сайт, молят жителите на упоменатите райони в област Добрич да приемат извинения за причинените им неудобства.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/