in

Варненски танцьори влязоха в топ 10 на Европейската Купа по спортни танци (СНИМКИ)

Снимка: Борис Милев и Анастасия Дарчук

Топ двойката на България по спортни танци, представители на варненския клуб „Черно Море“ – Борис Милев и Анастасия Дарчук завоюваха 9-то място за България на Европейската Купа в Букурещ, Румъния.

В турнира участваха 25 двойки от 25 европейски държави, като в полуфинала Борис и Анастасия оставиха зад себе си представителите на Украйна, Австрия и Норвегия.

Купата спечелиха представителите на Чехия, а техни подгласници станаха съответно домакините от Румъния и представителите на Германия, финалната 6-ца дооформиха двойките на Унгария, Италия и Словения.

„За нас това е огромен успех, след четвъртфинала на Световната Купа през април, нашата цел беше да достигнем полуфинала на Европейската Купа, много се радваме, че успяхме, а това, че сме в топ 10, показва, че България има място сред топ държавите в спортните танци в Европа.“, споделя Борис.

Снимка: Борис Милев и Анастасия Дарчук

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.