in

Полезно за кандидат-гимназистите във Варна

Снимка: Facebook/Първа езикова гимназия / First Language School

Ден на отворените врати в Първа езикова гимназия – Варна ще се състои утре. Кандидат-гимназистите и техните родители ще имат възможност да се запознаят с модерната материално-техническа база в гимназията, както и да се информират за новите учебни планове и профили

На 18 юни 2022 г. (утре) от 10:00 до 12:30 в Първа езикова гимназия – гр. Варна ще се проведе станалият традиционен Ден на отворените врати – ден за кандидат-гимназистите, за техните родители, за възпитаниците и приятелите на Първа езикова гимназия.

Гостите на Първа ще могат да разгледат модерната материално-техническа база, да се информират за новите учебни планове и профили, да се насладят на артистичността на осмокласниците, да научат за иновативните проекти на гимназията, да присъстват на историческия ораторски форум, да наблюдават научни експерименти и презентации, да се включат в преписването на „История славянобългарска“, да участват в урок по тенис, да разговарят с представители на ученическата общност и така да се потопят в атмосферата и да усетят духа на Гимназията.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.