in

Разкриха причината за бруталната катастрофа, която отне живота на детска учителка вчера в Балчик

Снимка: Facebook/Дг Знаме На Мира

Както стана ясно още вчера „автомобилът-убиец“, който отне живота на жена, е бил управляван от нейния съпруг. Двамата са карали към Балчик, като на влизане в града са претърпели не лек инцидент. Оказва се, че причината за катастрофата вече е ясна

Заспиване на шофьора е причината за тежкия сблъсък на кола в дърво Балчик, който се случи вчера следобед. Инцидентът взе жертва, а именно една от любимите детски учителки на града. Това става ясно от информацията от Областната дирекция на МВР в Добрич.

По данни, автомобилът напуска пътното платно и се блъска челно в крайпътно дърво. Водачът и съпругата му са били затиснати. Наложило се е колата да бъде рязана със специална техника от служители на пожарната в Балчик, за да бъдат извадени жертвата и пострадалия.

Двамата са откарани в МБАЛ Добрич, но за съжаление по пътя жената е починала в линейката. Още вчера мъжът е настанен в реанимация с травма на гръдния кош и фрактура на дясното бедро. Няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

С пост във Facebook екипът на детската градина изрази мъката си: „Целият екип на ДГ 2 „Знаме на мира“ сме потресени от поредната непрежалима загуба – напусна ни толкова рано слънчевата колежка и всеотдаен приятел Донка Генова.

По публикацията работи: Силвана Димитрова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/