in

Победният ход на българската музика завладява Варна и Бургас

Турнето „Вечните песни на България”

Турнето „Вечните песни на България” завладява сърца

Мега-турнето на годината „Вечните песни на България” доказва, че нашата музика е велика. Последният голям успех е препълнения летен театър в Павликени. Повече от 1400 човека празнуваха и пяха преди броени дни заедно с Данчо Караджов, Маргарита Хранова, „Трамвай №5”, Владислав Славов и Йордан Марков.

Концепцията тази година е да се посещават освен големите градове и малките такива, които също имат нужда от българската музика… Преди Павликени бяха във Велико Търново, Русе и Силистра където оставиха незабравими мигове. Концертите се провеждат с невероятна апаратура, осветление и сцена. След спектакъла по традиция артистите раздаваха автографи с часове и не отказваха прегръдки и снимки на никого.

Турнето „Вечните песни на България”

8 август Бургас, 23 август Варна. Специален гост на морските концерти ще е Орлин Горанов.

Специален гост на морските концерти ще е Орлин Горанов.

Безкрайната любов на публиката, нестихващите аплодисменти доказват за пореден път, че вечните песни на България имат 100 процентова квота в сърцата на нашата публика.

🗓23 АВГУСТ 2022 година
⏰20:00 часа
🎯Летен Театър ВАРНА
🎫БИЛЕТИ:
✅Каса Летен театър
✅както и в мрежата на EVENTIM:
https://www.eventim.bg/…/koncert-vechnite…/performance.html
✅както и на Grabo.bg:
https://grabo.bg/varna/vechnite-pesni-0z73qq8

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/