in

Какво се случва с дрогирания Алин, убил 3-ма край Варна. Ще бъде ли наказан?

Снимка: МВР - Варна

Докато в София се вдигна невероятен шум за дрогирания шофьор Семерджиев, убил две жени, във Варна аналогичен случай от 2021 г. изчезна от общественото пространство.

Да припомним инцидента. На 3 септември 2021 г. малко след 22:00 часа Алин Й. управлява автомобил с марка БМВ, на пътя от к.к. Златни пясъци за Варна, в района на Евксиноград. Случва се тежко пътно-транспортно произшествие, при което са загинали трима души. Униформените установили, че мъжът е седнал зад волана на управлявания от него автомобил след употреба на наркотични вещества.

В резултат на удара между управляваното от него BMW и друг автомобил, излизащ на пътя от близката бензиностанция, загинаха 67-годишен французин и двамата му спътници от втората кола – негова сънародничка и англичанин. Алин Й. остава невредим след сблъсъка. При направените му тестове за алкохол и наркотици се установява, че е шофирал след употреба на амфетамин и метаамфетамин.

Интересното е, че въпреки огромния обществен интерес делото е забравено, а убиецът най – вероятно си седи на топло вкъщи.

Изпратено е запитване за хода на делото до окръжен съд – Варна и Окръжна прокуратура.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/