in ,

Община Варна съобщи за предстоящ ремонт: Ще бъде затворен участък за автомобили

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Започва ремонт на улица „Дубровник“. Той ще стартира на 25 юли 2022 г. Ще бъде затворен за автомобили участъкът от бул. „Христо Смирненски“ до ул. „Студентска“.

От 25.07.2022 г. (понеделник) започва ремонт на първия участък на ул. „Дубровник“ в район „Приморски“ – от бул. „Христо Смирненски“ до ул. „Студентска“.

За целта той ще бъде затворен за движение на МПС-та,  съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна.

Предстои пълно обновяване на пътното платно, цялостно преасфалтиране, изграждане на нови тротоари, подмяна на уличното осветление. След завършването на първия участък ще започне работа по етап две – от ул. „Студентска“ до ул. „Железни врата“. Третият участък, планиран за ремонт, обхваща трасето от ул. „Железни врата“ до бул. „Левски“, посочват още от ресорната дирекция.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.