in

Хора с електрически тротинетки минават с около 60 км/ч съвсем близо до деца в Морската градина

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Има нерегламентирани превозни средства и неправоспособни водачи в Морската градина във Варна

Хора с електрически тротинетки минават с около 60 км/ч съвсем близо до деца, бебета, майки с колички. Според зрител на Bulgaria on air тротинетките се управляват от видимо неадекватни водачи, като такива с умствено изоставане, нетрезво състояние и прочие.

Тийнейджъри с подобни тротинетки минават през пешеходците, застрашавайки живота им, обяснява техният зрител. Той е категоричен, че скоростта, с която се движат в Морската градина във Варна, не е никак подходяща, предвид всички семейства, които се разхождат там.

Трябва да се предприемат нужните мерки и да се санкционират водачите и техните настойници, защото повечето са непълнолетни или психически обременени лица, допълва той. Сигналът е насочен към Отдел „Пътна полиция“ във Варна, като от Министерството на вътрешните работи вече са отговорили, че сигналът е входиран във ведомството и се очаква да се предприемат мерки.

По публикацията работи: Станислава Гавазова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/