in

Свиленски: БСП ще предложи два варианта за действия във връзка с третия мандат в петък

Снимка: Пресцентър на БСП

Това обяви председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски. По негови думи в идния петък ще бъдат дадени две предложения на Националния съвет на БСП, във връзка с действия около третия мандат

На Националния съвет на БСП ще бъдат предложени два варианта за действия във връзка с третия мандат. Те ще бъдат с хоризонт до петък и в съответствие с Конституцията, обяви председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

„Утре ще предложим на Националния съвет два варианта за действие, които са в съответствие с Конституцията и ще бъдат с хоризонт петък, т.е. в петък и двата варианта ще бъдат предложени, решено“, заяви Георги Свиленски.

„В петък и двата варианта ще бъдат предложени, решени. Ще предложим два варианта на Националния съвет, каквото реши той, това ще бъде представено”, подчерта още Свиленски.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.