in

Балабанов с теория защо е бил провален третият мандат (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Novini.bg

Депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов е на мнение, че третият мандат е бил провален заради лъжи и лицемерие. По негови думи друга причина за провала е липсата на комуникация и еднолично управление. Балабанов даде определението „коалицията на лицемерието“

„Третият мандат беше провален от коалицията на лицемерието, изградена на база на лъжите и измамите, които всъщност благодарение на Христо Иванов, лъснаха пред обществото, като ДБ сами се излъчиха на живо и всъщност българските граждани видяха как изглежда за съжаление политиката отвътре“. Това каза пред Нова телевизия депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

„След такъв тип разговори и такъв тип споделяния тук от НС ние нямахме друг верен ход, освен да сложим наистина край на това лицемерие, защото българският гражданин иска да бъде управляван прозрачно и политиците да мислят за хората“, допълни той.

„Ние нямаме място там. Затова ще отидем на избори, за да може българските граждани да изберат на коя страна да застанат – на страната на лицемерието и лъжата или на страната на истината, на която сме ние от толкова много време”, каза Балабанов.

Третият мандат е бил провален заради липса на комуникация и еднолично управление, смята още депутатът. “Нямаше комуникация, налагаше се едноличен начин на управлението страна на “Продължаваме Промяната”. ПП лъгаха толкова много време българските граждани”, заяви Балабанов визирайки искането на “Булгаргаз” за увеличение от 52% на газа още от месец август.

“Всъщност Кирил Петков и Лена Бориславова ви убеждаваха, че ще употребяваме 4 пъти по-евтин газ. Така и не видяхме програма за управление толкова дълго време. Да, имаше коалицонно спразумение, което обаче те не спазваха, защото играеха игрите си на високо в МС и постъпваха еднолично”, каза Балабанов.

“НС с тази уродлива форма на лицемерие от страна на партии, които управляваха заедно до скоро, трябва да приключи по най-бързия начин!”, категоричен бе той.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/