in

Доц. Антон Тонев: ИТН сякаш имаха поставена задача да се стигне до сегашната ситуация

Кадър: bTV

Това е мнението на доц. Антон Тонев. Той посочи и един от проблемите в управлението, от който може да се извлече поука за в бъдеще

„Смятам, че ситуацията в момента донякъде е логична. Разбира се тя би могла да бъде и много по-добра. Ние сме направили своите грешки, научили сме се от тях. Готвим се отново да поемем своята отговорност, преминавайки през чистилището на новите избори“, заяви в ефира на bTV доц. Антон Тонев, председател на Комисията по здравеопазването в НС и депутат от „Продължаваме промяната“.

Доц. Тонев посочи комуникационните проблеми като пример за грешка, от която е извлечена поука.

„Третият мандат не успя да събере подкрепа, но в хората остава убеждението, че този провал беше по-скоро програмиран предварително през предварително заложените нагласи в доскорошните ни партньори в коалиционното управление от ИТН. Те сякаш имаха поставена задача да се стигне до този логичен резултат. Това е мое лично убеждение.“, посочи Тонев.

„Изведнъж тяхното ниво на комуникация с останалите партии в опозицията стана страшно добро. Те започнаха да гласуват и да се разбират за много от ситуациите в залата“, коментира Тонев.

„Чисто позиционно в залата те стоят в съседство до ГЕРБ, но имат и много добра колаборация с ДПС“, допълни той.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/