in

Кирил Петков на посещение във Варна: Варненци пишат дневния ред за развитието на града

снимка: ПП

На 12 септември 2022 г. от 18:30 ч. Кирил Петков ще посети Варна и ще се срещне с граждани на входа на Морската градина, където от петък „Продължаваме Промяната“ откриха своя изнесена приемна. Всеки, който желае да му зададе въпрос може да го направи, както на място на събитието, така и предварително тук в тази форма:

https://forms.gle/uNDnV2A3Cw3AxFtf6

снимка: ПП

На най-често задаваните въпроси в публикуваната по-горе форма, ще отговаря, както Кирил Петков, така и цялата Варненска листа с кандидат-депутати, която на тези избори е изключително богата – 22ма представители на Промяната. В челната петица са: Даниел Лорер – водач на листата, депутатите от 47мото Народно събрание: Калоян Икономов, доц.д-р Антон Тонев, Снежана Апостолова и областният управител на Варна по време на кабинета „Петков“ – Благомир Коцев. Открояват се още имената на Кирил Симеонов – създател на „Спаси Варна“ и депутат в 47мото Народно събрание, д-р Вълкан Иванов – онкопластичен хирург, Хаджи Ламбрин Сотиров – основател на музея „Стара Варна“, кулинарният гуру Филип Спасов и популярният журналист – Борис Касиков.

Кирил Петков и неговият екип ще бъдат два дни в морската столица. Предвиждат се и още събития за гражданите, с които медия „Нова Варна“ ще ви запознае допълнително.

След като приключи посещението си във Варна, Кирил Петков и екипът му се отправят към Шумен и Търговище.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/