in

Подробна прогноза за времето през новата седмица

Снимка: "Нова Варна"

През първата половина от новата седмица ще бъде предимно слънчево. На места, повече във вторник, по поречието на Дунав и равнинната част от страната сутрин ще има ниска облачност или мъгла.

В понеделник и вторник ще духа слаб вятър от източната четвърт. Сутрешните температури ще се понижат и минималните ще са предимно между 3° и 8°. Дневните ще се повишат, повече в планинските райони. В средата на седмицата вятърът ще се смени със северозападен, ще се усили и с него ще нахлуе сравнително по-студен въздух. Облачността временно ще се увеличи, на отделни места ще превали.

Дневните температури ще се понижат. В петък вятърът ще отслабне и отново ще стане от източната четвърт. Ще бъде хладно, почти без валежи, облачността от запад ще се разкъсва и намалява. В събота ще бъде предимно слънчево. Температурите сутринта ще са близки до нулата, през деня ще започне затопляне.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/