in

След падането на варненец в изкоп на ВиК: Кадри от запълването на изкопа и как е изглеждал преди това (СНИМКИ+ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

По-рано днес Ви съобщихме за пореден случай на падане поради липса на обезопасяване на изкоп във Варна. 59-годишен мъж пострада тежко след падане във ВиК изкоп. Той е пострадал тежко и е с парализирани крайници.

Мъжът е настанен в Многопрофилната болница „Света Анна“ в града.

Екипът на медия „Нова Варна“ се свърза с дъщерята на пострадалия мъж за повече информация за състоянието му.

„Няма промяна в състоянието му. Парализа на четирите крайника. Все още има опасност за живота и се намира в интензивна стая“, каза жената пред медия „Нова Варна“.

„Правим консултации с всякакви доктори, за да се прецени дали да се поеме рискът да се прави операция. В процес на проучване сме в момента“, допълва тя.

След случая, мястото е засипано с пясък и чакъл и ровът е запълнен.

Медия „Нова Варна“ направи опит да се свърже с представител на ВиК, който да даде повече подробности относно това колко време изкопът е стоял отворен и каква е била причината за това.

Свързахме се с диспечер, който ни прехвърли към Правния отдел. От там бяхме прехвърлени към секретаря на управителя, който за съжаление не вдигна телефона си.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.