in

Явор Божанков от БСП: Министърът на земеделието преля чашата

Снимка: Пресцентър БСП

Явор Божанков изрази коментар относно телевизионно интервю със служебния министър на земеделието Явор Гечев. От Фейсбук профила си, Божанков коментира част от изказванията на Гечев, свързани с редица актуални теми и проблеми.

„На въпроса защо служебният кабинет прави политика по места. Има уволнения от директори до горски служители, Гечев отговаря че дори не знае нищо за случилото се и разбрал от медиите.“, коментира Божанков.

Той набляга на въпросите, отправени към служебния министър на земеделието свързани със служебния кабинет уволненията свързани с кадри на ГЕРБ Според думите на Божанков коментарът на Явор Гечев свързан с неуредиците е „прелял чашата“. Eто го и целия пост на Божанков, който разнищва част от въпросите зададени на министъра на земеделието и отговорите към тях.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/