in

Софи Маринова с голям коледен концерт на 10 декември във Варна

Снимка: Ticketportal Bulgaria

Звездата излиза на сцената на ДКС с музикантите от “Азис Груп”

Звездната Софи Маринова ще зарадва хилядите си фенове във Варна с голям коледен концерт на 10 декември в Дворец на културата и спорта. Ромският славей обещава да изпълни едни от най-големите си хитове през годините, сред които “Стари рани”, “Слънчице мое”, „Единствен мой” и разбира се, коледната песен – “Свято чудо”. На сцената, заедно с гласовитата певица, за доброто настроение на всички в залата ще се погрижат и страхотните музиканти от оркестър “Азис Груп”.

Два месеца след грандиозния концерт на ромската перла в София, в зала “Арена Армеец” пред близо 12 хиляди души, изпълнителката ще отпразнува 25 години на сцената и с варненските си почитатели. Съвсем скоро ще стане ясно, дали Софи очаква и във Варна някои от звездните гости, които пяха с нея в София и кои ще бъдат те. Сигурно е, че купонът, както винаги ще бъде на ниво.

В началото на месеца Софи Маринова пусна и чисто нов, наелектризиращ дует заедно със звездната Преслава. “MANGAVA TUT”, провокиран от екзотиката на Индия, вече се радва на страхотни отзиви и близо три милиона гледания в Youtube.

Вип маси, телефон: +359 893999990

БИЛЕТИТЕ за коледния концерт на Софи Маринова във Варна на 10 ДЕКЕМВРИ вече се продават в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от Билетната каса на ДКС във Варна, от книжарници Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или направо от ТУК. Цената им е 30 до 60 лв. според мястото в залата. В продажба са и ВИП маси на терен.

Подробности за събитието можете да следите във Фейсбук страницата на Ticketportal.

Вижте и специалната видео покана от Софи Маринова към феновете си за концерта във Варна!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/