in

Поздравителен адрес от директора на ОДМВР-Перник до всички, които участваха в акцията по спасяването на малкия Сашко

Публикуваме текстът на поздравителния адрес на старши комисар Павел Млеканов – директор на ОДМВР-Перник – до всички, участвали в спасителната акция, без редакторска намеса:

„УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

От името на ръководството на Областна дирекция на МВР – Перник и лично от свое име най-сърдечно Ви благодаря за оказаното безценно съдействие в случая с намирането на 12-годишния Александър Цветанов. 8 денонощия всички Вие проявихте сила, мъжество, воля и разбира се вяра в доброто, което в крайна сметка победи.

Този случай показа, че можем да бъдем задружни, обединени и всички заедноръка да преодоляваме всяко препятствие, колкото и невъзможно да ни се струва.

Вярвам, че и занапред ще работим със същия ентусиазъм при всяка възникнала ситуация, независимо от това колко трудно ще бъде.

Убеден съм, че нашите всеотдайни и безкористни усилия за опазване на обществения ред и сигурността в региона и страната  ще бъдат оценени по достойнство от цялото общество.

От все сърце желая на всички Вас и Вашите семейства здраве, щастие и много успехи във всяко едно начинание!

С уважение и респект: старши комисар Павел Млеканов“

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).