in ,

Спешно 5-месечният Гоги от Варна се нуждае от средства за лечение: Получава по 40 пристъпа на ден (ВИДЕО)

Снимки: В. Диамандиев

Семейство от Варна моли за помощ за 5-месечното си слънчице Гоги, което съвсем наскоро се е научило да казва „мама“. Целта на семейството е да събере 100 000 лв. за лечението на бебчето за много кратък срок.

Животът на малкия Георги от Варна протича по много труден начин. Още когато бил на 2 месеца бил диагностициран с епилепсия. Още от тогава родителите му започват да го водят при различни лекари от Варна, Пловдив и София.

Първоначално Гоги правел по един гърч на 20 дни, но в момента те стигат до 40 на всеки 12 часа. Лекарите твърдят, че детенцето има синдром на Уест.

Вчера на семейството се е наложило да замине за Турция, защото състоянието на Гоги се е влошило. Сумата, която е необходима обаче, е непосилна за родителите.

„Здравейте, хора! Много ви благодаря за огромната подкрепа, която ни указвате в момента! Линейката от Турция пътува и тази нощ Гоги ще бъде транспортиран като ще има и специализиран екип, който ще след състоянието му“, написа бащата Владимир Диамандиев вчера.

„Не знам как бих се справил без вас. Сумата само за транспорта ще е от порядъка на 10,000 лева, а престоя в сегашното му състояние (в интензивно отделение) е 5000 лева на вечер и продължава, докато не го стабилизират, което никой няма представа колко време би отнело…. Затова и не могат да ми дадат точна оферта. Затова и защото адски много хора искат да помогнат, повишавам целевата сума на 100,000 лева. Много ви благодаря за подкрепата!“, допълва той.

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG70BUIN95611000708188
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Гоги 

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.