in

Варненци си спомнят за големия студ и сняг през 2012 година (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Забелязано във Варна: G. Ivanova

През 2012 година във Варна и по цялото Северно Черноморие настана небивал студ и падна голямо количество сняг. Температурата по Северното Черноморие се усещаха като -38 градуса по Целзий. 

Първият по-сериозен сняг падна през последната нощ в столицата. Във вътрешните части на града снежната покривка бе рехава и почти веднага се стопи. В кварталите в полите на Витоша обаче натрупа по-сериозно количество сняг.

На фона на този първи по-сериозен сняг в градска обстановка у нас през тази зима, варненци започнаха да си спомнят за големия студ и сняг през 2012 година.

Във варненска група се появиха снимки от тогава. Кадрите изглеждат като сцени, излезли директно от „Замръзналото кралство“ и у някои Фейсбук потребители предизвикаха нотки на носталгия. Хората започнаха да ги коментират. Това са някои от коментарите:

– „И тази година ще е така, през 10 г се повтаря“

– „Оооо голям студ беше“

– „Няма страшно, никога повече няма да е така“

Снимка: Facebook/Забелязано във Варна: V. Donev
Снимка: Facebook/Забелязано във Варна: V. Donev
Снимка: Facebook/Забелязано във Варна: V. Donev

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.