in

Варненската полиция със съобщение за 5 декември

Снимка: МВР

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщиха за медия „Нова Варна“, че на 5 декември предстои да бъде проведено теоретико-практическо занятие на тема: „Действия на силите на ДФ – Варна и РДПБЗН – Варна при извършване на съвместни аварийно-спасителни дейности”.

Във връзка с Международния ден на доброволеца – 5 декември от 13.00 ч, РДПБЗН – Варна съвместно с община Варна и Доброволното формирование към Общината, ще проведат теоретико-практическо занятие на тема: „Действия на силите на ДФ – Варна и РДПБЗН – Варна при извършване на съвместни аварийно-спасителни дейности”.

Ще бъде поставен акцент върху техниката и тактиката за работа в условя на зимни метеорологични явления – силни и бурни ветрове, снегонавявания и обледявания.

Мястото, което е определено за провеждане на мероприятието е базата на сектор „Специализирани оперативни дейности” към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” град Варна.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.