in

Украинка самокатастрофира в Бургаско: Дъщеря й е ранена

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Инцидентът се е случил на пътя Бургас – Малко Търново поради несъобразена скорост. Водачката на автомобила е украинска гражданка на 40 години, като в колата е била и 11-годушната й дъщеря

На 3 декември около 23:08 ч. на пътя Бургас – Малко Търново, км. 307 в посока Малко Търново, лек автомобил с украинска регистрация, управляван от 40-годишна украинска гражданка, поради движение с несъобразена скорост, катастрофира самостоятелно. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Лекият автомобил се блъснал в пътен знак и се преобърнал по таван. От ПТП пострадали водачката на автомобила и 11-годишната й дъщеря, които са откарани в УМБАЛ – Бургас.

Водачката е освободена за домашно лечение, без опасност за живота, а дъщеря й е настанена за лечение в отделение „Ортопедия“ с фрактура на лявото бедро, без опасност за живота.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.