in

Намеси се бащата на Кирил Петков: Ето какъв коментар направи за Румен Радев

Кадър: Vbox7/ Новините на NOVA

Напрежението между държавния глава на Република Румен Радев и ПП драстично се покачи, след като вчера президентът ги нарече „шарлатани“ и определи като грешка това, че „им е дал шанс“. Това напрежение предизвика и бащата на Кирил Петков да направи своя коментар

Случващото се на родната политическа сцена предизвика бащата на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков да вземе отношение със статус в личния си профил във „Фейсбук“.

Ето и какво написа той: „Румен Радев, навремето разказа една трогателна история, как Бойко Борисов е допринесъл баща му да се разболее от рак и след това скоропостижно да почине. Разказваше историята със сълзи на очи и аз повярвах. Смятах, че това е достатъчно силен мотив да се бори истински с модела Борисов и му се доверих. Да вярваш в доброто на хората не е грях. Аз не искам да бъда негов съдник“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.